Over mij – Orthomoleculair Therapeut

Even voorstellen

We werken samen aan jouw Inner Best!

Orthomoleculaire Therapie bij vage lichamelijke klachten

Vage lichamelijke klachten & orthomoleculaire therapie.

Werken met een missie dat is wat ik doe! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat orthomoleculaire therapie voor mij echt het verschil heeft gemaakt. Jarenlang had ik vage lichamelijke klachten waarbij ik van de ene lichamelijke klacht naar de andere klacht ging en van de huisarts naar de poli maar helaas zonder oplossing.

Ik ken dat ontmoedigende gevoel als geen ander, dat je denkt dat je er maar mee moet leven, dat dit het best haalbare is.
Maar het kan zoveel beter!

Ik ben Anneke en allereerst ben ik moeder van drie prachtige dochters. Ik heb een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt. Na de geboorte van mijn oudste dochter ben ik meer vanuit huis gaan werken als zelfstandige in diverse branches. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik flinke klachten met bekkeninstabiliteit en ben ik me meer gaan verdiepen in het krijgen van een sterker lichaam. Ook had ik veel interesse in gezondere keuzes maken bijvoorbeeld qua voeding en leefstijl. Ik leerde veel maar ik bleef altijd in meer of mindere mate last houden van lichamelijke klachten zoals PMS en PDS.

Orthomoleculaire Therapie

Nadat mijn derde dochter was geboren was voor mij de grens bereikt. Daarom ging ik op zoek naar een echte oplossing voor al mijn vage klachten. Zo volgde ik  uiteindelijk een orthomoleculair traject. Wat met geen arts, geen lichamelijke therapeut, geen natuurarts of geen medicatie was gelukt, gebeurde tijdens het traject…
De oorzaak van mijn klachten werd ontdekt en we werkten toe naar een oplossing!

Op dat moment is mijn missie ontstaan! De vele puzzelstukjes, ook voor andere mensen, passend maken en het lichaam als mooi geheel inzetten om krachtig te kunnen zijn!

Daarom ben ik toen gestart met de 4-jarige beroepsopleiding tot Orthomoleculair Therapeut bij Ortho Linea. De brede en enorm uitgebreide kennis die ik daar opdoe en op heb gedaan is geweldig. Nog steeds volg ik diverse opleidingen en trainingen en lees ik met veel passie alles qua nieuwe ontwikkelingen op orthomoleculair gebied.

Mijn ervaring en kennis deel ik graag met jou zodat we samen een prachtig en gezond resultaat kunnen behalen.
Orthomoleculaire Therapie als oplossing voor je lichamelijke klachten.

“Vage lichamelijke klachten orthomoleculair behandelen!

vage lichamelijke klachten orthomoleculair behandelen, orthomoleculaire therapeut nederland, orthomoleculaire therapie pms, pds

Wat is Orthomoleculaire Therapie?

vage lichamelijke klachten orthomoleculair behandelen, orthomoleculaire therapeut nederland, orthomoleculaire therapie pms, pds

Wat is Orthomoleculaire Therapie

  • Individueel
  • Lichaamseigen stoffen
  • (Absolute) tekorten aanvullen
  • Oorzaak behandelen, niet alleen de symptomen
  • Optimaliseren van alle lichaamsprocessen
  • Wetenschappelijk
  • Voeding, Leefstijl en Supplementen
Orthomoleculaire therapie is toepasbaar bij het oplossen van heel diverse klachten.

Ondersteuning bij

Vanuit een wetenschappelijke basis kunnen veel ziekteprocessen (preventief) positief worden bestreden. Dit door het afvoeren van afvalstoffen, het aanvullen van tekorten en aansterken door optimale voeding en leefstijl.

Relevante opleidingen

MBO-V

HBO-V

 4-jarige Beroepsopleiding HBO Orthomoleculair Therapeut

Medische Basiskennis

Orthomoleculair Kinderconsulent

Specialisatie Leaky Gut

Specialisatie Verteringsproblemen

 

Lees meer over Orthomoleculaire therapie op Instagram