Werkwijze

De behandelingen die Your Inner Best aanbiedt

Behandeltrajecten Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire Therapie

Worstel jij ook met je gezondheid? Laten we hier samen mee aan de slag gaan en naar de oorzaak van je klachten op zoek gaan zodat we toewerken naar jouw inner best met orthomoleculaire therapie!

Your inner Best Orthomoleculaire therapie, orthomoleculair therapeut, orthomoleculair

Behandeling Darm- en Huidklachten met Orthomoleculaire Therapie

Je bent net te vaak moe, net te vaak niet fit, je slaat met regelmaat bepaalde voeding af omdat je dit niet zo lekker verteert, je huid jeukt zonder dat je er een oorzaak voor kunt vinden.

Klachten die te maken kunnen hebben met een niet optimale spijsvertering of een darmmicrobioom wat niet in evenwicht is. Wil je eindelijk eens gericht laten onderzoeken wat er uit evenwicht is en de oorzaak van je klachten aanpakken? Dan is dit orthomoleculaire traject helemaal geschikt voor jou!

Your inner Best Orthomoleculaire therapie, orthomoleculair therapeut, orthomoleculair

Orthomoleculaire Therapie voor PMS klachten

Jezelf door PMS maar een korte periode per maand echt jezelf voelen…

Weten dat na die korte periode je hormonen de overhand weer nemen. Na je eisprong voel je je uitgeput, je hebt menstruatiepijn, je buik is opgezet, je stoelgang gaat veel trager, je huid kan onrustig worden, je voelt je down en hebt zo snel een kort lontje, zelfs je spieren en gewrichten zijn pijnlijker…

Al deze klachten zullen voor heel veel vrouwen herkenbaar voorkomen. Er is echter duidelijk sprake van een ontregeling. Denk jij ook dat je “het er maar mee moet doen”?  Niet nodig! Er is een oplossing voor jouw klachten!

Orthomoleculaire therapie bij Burn-out

Herken je dat gevoel dat je ’s ochtends moe wakker wordt? Of dat je juist zo moe bent ’s avonds en toch een groot deel van de nacht wakker ligt? Dat eigenlijk elke prikkel er een teveel is? Door langdurige stress – in wat voor vorm dan ook- wordt er veel van je lichaam gevraagd. Zeker op het gebied van hormonen kan er een flinke ontregeling plaatsvinden. De (eerste) symptomen van een burn-out kunnen zeer divers zijn; ieder mens is uniek en heeft een zwakke plek. Wil je eindelijk eens gericht laten onderzoeken wat er uit evenwicht is en de oorzaak van je klachten aanpakken? Dan is dit traject helemaal geschikt voor jou!

DNA analyse, DNA dieet, DNA test gezondheid, DNA gewichtsverlies, DNA sporten, orthomoleculair Your inner Best orthomoleculair

DNA-Analyse

Het DNA van mensen is voor 99% gelijk. Er is dus maar 1% van ons DNA wat onderling anders is, maar juist die ene procent bepaald enorm veel. Met een DNA analyse krijg jij eindelijk inzicht in de werking van jouw lichaam. Zo kun je denken aan welke manier van sporten voor jouw lichaam geschikt is, welke voedingsmiddelen jouw lichaam aanvullen en welke je beter kunt vermijden. Maar ook hoe gevoelig ben je voor medicatie, is je lichaam in staat om goed te ontgiften, spelen er voedingsintoleranties, wat is jouw genetisch bepaalde hormoonprofiel of ontstekingsprofiel, wat is de status van diverse vitaminen, wat is genetisch gezien je risico op overgewicht. Wil jij weten wat jou DNA te “vertellen” heeft? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Your inner Best Orthomoleculair advies online

Orthomoleculiar Advies

Heb je een orthomoleculair gerichte vraag voor mij? En is een traject volgen niet wat je nodig hebt? Misschien heb je al uitgebreid onderzoek laten doen en heb je al heel goed resultaat op de genomen stappen maar wil je nog net de puntjes op de I zetten of mijn advies ergens voor vragen.Of je weet dat bijvoorbeeld Hart en Vaatziekten of Diabetes veel in je familie voorkomen en je zou graag advies willen welke supplementen, welke leefstijl en voeding nuttig zijn om preventief te werken voor jouw gezondheid.

Wat kun je verwachten?

Orthomoleculaire Therapie

Klaar met je gezondheid de niet optimaal is? En wil je werken aan de beste versie van jezelf? Dan ga ik heel graag aan de slag om samen met jou deze beste versie bereikbaar te maken! Zet de eerste stap met orthomoleculaire therapie en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op via mail of whatsapp. We gaan samen na of het mogelijk is om een online orthomoleculair traject via mij op te starten. Wanneer we ons daar allebei goed bij voelen plannen we een intake in.

Ik stuur je vooraf een vragenlijst toe. Aan de hand van wat jij me verteld bepalen we samen wat de onderzoeksmogelijkheden zijn. Ik ben een voorstander van meetbaar onderzoek. Zo tasten we niet in het duister over de oorzaak van je klachten en kunnen we heel gericht inzetten wat nodig is. En niet alleen heel gericht, maar ook nog eens meetbaar.

We hebben een 0-meting van dit moment en kunnen na een aantal maanden een hertest doen om ook weer meetbaar na te gaan welke uitwerking de genomen stap(pen) heeft op jouw gezondheid en lichaam.

1. Kennismaking

Vrijblijvende kennismaking, we kijken samen wat een orthomoleculair advies voor jou kan betekenen. Je kunt me je vragen doorsturen via mail of whatsapp.

2. Intake; Vragenlijst

Intake; Vragenlijst vooraf en online consult welke onderzoeken nodig zijn om tot jouw doel te komen. Ik neem uitgebreid de tijd om alles door te spreken zodat we kunnen nagaan wat de impact is, of is geweest, op je gezondheid.
Meestal duurt het intakegesprek 1 tot 1,5 uur.
Besluit je na het intakegesprek niet verder te gaan met een vervolg dan breng ik alleen een onkostenvergoeding in rekening van €95.

3. Uitslagen & adviesplan

Uitslagen & adviesplan in een online consult; een intergraal advies wat past bij jouw mogelijkheden!

4. Evalueren

Evalueren; In een online consult bespreken we de resultaten en passen waar nodig aan

5. Afronding

Afronding van je traject; Wanneer het traject is afgerond zijn de resultaten merkbaar en, indien gewenst, meetbaar!

Orthomoleculaire therapie is toepasbaar bij het oplossen van heel diverse klachten.

Ondersteuning bij

Vanuit een wetenschappelijke basis kunnen veel ziekteprocessen (preventief) positief worden bestreden. Dit door het afvoeren van afvalstoffen, het aanvullen van tekorten en aansterken door optimale voeding en leefstijl.

Orthomoleculair Advies volgen via Instagram?

Volg de pagina van Your inner Best!