Huid- Maag- en Buikklachten

Prikkelbare darm syndroom, huidklachten, darmklachten; We werken samen aan jouw Inner Best!

Prikkelbare darm syndroom, huidklachten, buikklachten, spijsverteringsklachten… wat kunnen ze veel beïnvloeden!

Ervaar jij ook dat je lichaam niet optimaal functioneert?

Je bent net te vaak moe, net te vaak niet fit, je slaat met regelmaat bepaalde voeding af omdat je daar buikpijn van krijgt, je huid jeukt zonder dat je daar een oorzaak van kunt vinden, je hebt te horen gekregen dat het een prikkelbare darm syndroom is omdat er regulier geen oorzaak voor je klachten is te vinden…

Deze klachten kunnen te maken hebben met een niet optimale spijsvertering en/of een darmmicrobioom wat niet in evenwicht is. Mogelijk speelt een leaky gut mee in deze klachten.

De oplossing voor je Huid-Maag-Buikklachten

Wil je eindelijk eens gericht laten onderzoeken wat er uit evenwicht is en de oorzaak van je klachten aanpakken? Dan is dit traject helemaal geschikt voor jou!

Ook al heb je eerder al te horen gekregen dat je maar moet leven met je prikkelbare darm syndroom of dat alleen een zalfje helpt tegen die jeukende huid! Er is een oplossing.

Ik stuur je vooraf een vragenlijst toe. Aan de hand van wat jij me verteld bepalen we samen wat de onderzoeksmogelijkheden zijn. Ik ben een voorstander van meetbaar onderzoek. Zo tasten we niet in het duister over de oorzaak van je klachten en kunnen we heel gericht inzetten wat nodig is.

En niet alleen heel gericht, maar ook nog eens meetbaar.

We hebben een 0-meting van dit moment en kunnen na een aantal maanden als dat gewenst is een hertest doen om ook weer meetbaar na te gaan welke uitwerking de genomen stap(pen) heeft op jouw gezondheid en lichaam.

Voor wie is dit traject geschikt?
 • Heb je maagklachten en/of darmklachten zoals met regelmaat buikpijn, diarree, obstipatie, een wisselende stoelgang, oprispingen, maagzuur, gasvorming of heb je parasieten
 • Je herkent je in de klachten van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) of Irritable Bowel Syndrome (IBS)
 • Je hebt klachten als gevolg van een leaky gut / lekkende darm of vermoed dat je hier last van hebt
 • Vermoeidheid beperkt je in de dagelijkse bezigheden
 • Je bent vaak net niet fit of pikt kleine virusjes mee
 • Je hebt een voedselintolerantie of voedselallergie of vermoed dit
 • Onverklaarbare jeuk op je lichaam
 • Eczeem
 • Histamine klachten
 • Candida
 • Colitis ulcerosa
 • Je hebt de Ziekte van Crohn
 • Coeliaki (gluten allergie), gluten sensiviteit of je hebt een vermoeden dit te hebben
In 5 stappen naar Your Inner Best

Hoe gaat het traject in zijn werk?

In 5 stappen naar Your Inner Best

Het is belangrijk om je te realiseren voordat je besluit te informeren naar het orthomoleculaire traject dat de oorzaak bestrijden anders is dan symptoombestrijding. Tijdens het traject gaan we op zoek naar de oorzaak en om deze te verhelpen is er tijd nodig. Tijd en jouw volledige inzet als het gaat om veranderingen die nodig zijn of bijvoorbeeld de supplementen die nodig zijn ook daadwerkelijk in te nemen. Over het algemeen zijn de eerste resultaten snel merkbaar maar om de oorzaak van je klachten helemaal te verhelpen is er zeker qua darmen tijd nodig. Dit traject geeft je deze tijd door de inbegrepen consulten over een periode van circa 6 – 8 maanden te spreiden.

Het Huid-Maag-Buikklachten- traject bestaat uit 5 stappen;

(Klik op de plusjes voor uitgebreidere toelichting)

1. Kennismaking

Allereerst starten we met een vrijblijvende kennismaking waarin we samen nagaan wat een orthomoleculair advies voor jou kan betekenen. Je kunt me via de mail of whatsapp je vragen stellen en wanneer nodig hebben we telefonisch contact.
Wanneer we allebei het traject willen starten kun je meteen een afspraak met mij maken of zelf online een afspraak reserveren.

2. Intake

Intake;

Je ontvangt van mij een digitale vragenlijst. Dit is nodig om te bepalen wat jouw doel is en ook voor mij om na te gaan wat er nodig is. Vervolgens ontvang je ook een voedingsdagboek. Je houdt dit een aantal dagen bij. Ik ga de vragenlijst en het voedingsdagboek doornemen en we maken een afspraak voor een eerste online-consult waarbij ik je hulpvraag en klachten goed in kaart kan brengen en een advies kan geven welke onderzoeken nodig zijn.
Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een bloedonderzoek, voedingsallergieën- of voedingsintolerantie onderzoek, een darm-microbioomonderzoek of bijvoorbeeld een onderzoek op leaky gut / lekkende darm. We stemmen dit uiteraard af op jouw mogelijkheden en budget.

3. Uitslagen & adviesplan

Uitslagen & adviesplan in een online consult;

In het adviesplan verwerk ik alle uitslagen van het laboratorium. Zo ontvang je advies qua behandeling, benodigde supplementen, advies voor welke voeding specifiek voor jou belangrijk is (met een lekker recept!) en uiteraard ook adviezen qua leefstijl. Kortom; een individueel plan wat helemaal is samengesteld om te gaan toewerken naar jouw inner best!

4. Evalueren

Evalueren;

Na circa 4 weken volgt er een online consult en bespreken we de resultaten en passen waar nodig aan.
Heel fijn; binnen het traject heb je in totaal 4 online evaluatieconsulten waarin we het plan telkens weer kunnen bijstellen aan de hand van jouw ervaringen, vragen en klachten. Vaak wordt dit over een periode van 6 maanden verspreid. Uiteraard is het mogelijk om een vervolgconsult eerder in te plannen. Bovenal is jouw gezondheid het allerbelangrijkste dus blijf niet met vragen rondlopen.

5. Afronding

Afronding van je traject;

Wanneer het traject is afgerond zijn de resultaten merkbaar en, indien gewenst, meetbaar! Zo kun je wanneer je dat zou willen bijvoorbeeld je darmmicrobioom opnieuw kunnen laten testen, de waarde voor zonuline kunnen laten herbepalen om na te gaan of de leaky gut / lekkende darm hersteld is of de spijsvertering opnieuw laten bepalen.

Wat zijn de kosten?

Jouw investering is €499
Dit zijn de kosten voor het volledige traject, en dus “uitgesmeerd” over circa 6-8 maanden. De facturering gaat in 3 termijnen. De eerste termijn bij aanvang van het eerste consult. De 2e termijn ontvang je na het tweede consult en de laatste termijn bij de afronding van het traject; na het laatste consult.

Samenvatting van waar jij recht op hebt:
We starten met een kennismakingsgesprek. Hierna volgt de intake van ca 1-1,5 uur.
Ik verwerk de resultaten van het laboratorium in een individueel adviesplan en we bespreken de uitslagen en het adviesplan in ca 1,5 uur. Daarna volgen er nog 4 vervolgconsulten van 30 minuten. Daarnaast worden de eventuele monsters voor het laboratorium naar je opgestuurd en verzorg ik het contact met het laboratorium en de verwerking van de uitslagen.

Goed om te weten:

De kosten voor een laboratoriumonderzoek  zijn niet inbegrepen. Deze kosten worden 1 op 1 berekend door het laboratorium.

Interesse:
Wil je meer weten of heb je interesse in het volgen van dit traject? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op, of plan zelf direct online een afspraak.

Herken je dat, een jeukende huid?

Prikkelbare darm syndroom; vind de balans!

PDS, Prikkelbare Darm Syndroom, Leaky gut, Buikpijn, Orthomoleculair Therapeut, Your inner Best, darmmicrobioom onderzoek

Ik had al zo lang PDS klachten en een telkens terugkerende jeukende huid. Van zalfje naar zalfje en nooit ging het blijvend weg!

De symptomen werden aangepakt, niet de oorzaak

Na het traject bij Your Inner Best ontdekte ik dat mijn darmen en spijsvertering helemaal uit evenwicht waren. En eindelijk was daar de oplossing, de oorzaak, van mijn jeukende huid!

Orthomoleculaire therapie is toepasbaar bij het oplossen van heel diverse klachten.

Ondersteuning bij

Vanuit een wetenschappelijke basis kunnen veel ziekteprocessen (preventief) positief worden bestreden. Dit door het afvoeren van afvalstoffen, het aanvullen van tekorten en aansterken door optimale voeding en leefstijl.